Choose language
Black Cat
Pris
7 stk

Black Cat

24/7 er en teserie med kvalitetste, urter og frugter. Bare følg klokken, navnet siger det hele, og hvis det ikke er nok er der herudover 3 ekstra til andre tidspunkter på dagen, f.eks. en kop Detox når det er nødvendigt, en kop Chai foran pejsen en vinterdag eller en kop med Goia & Acai når lysten til en kop grøn te med disse superbær frister.

Black Cat er Norges ældste tehus, et lille familiefirma som blev grundlagt i 1905 og i dag ejes og drives af Bård Gundersen, hvis bedstefar grundlagde firmaet.

Navnet Black Cat lyder ikke umiddelbart som et norsk firma der er over 111 år gammelt, men historien er, at der altid har været en traditionel sort kat i firmaets logo, og alle butikkens kunder og andre kaldte blot butikken ”svarte katta”, butikken findes stadig på samme adresse den dag i dag. I 1970 ændrede butikken navn og logo for at følge tiden og for at fremstå mere moderne, og skiftede navnet til det vi kender i dag som Black Cat.

Tedåserne er jo næsten en fryd i sig selv, men prøv at åbne lågen, du vil opleve en eksplosion af dufte og indtryk, og der er ikke nogen tvivl om at mere end 100 års erfaring giver kvalitet.

NIJI     GISSELFELDVEJ 18     DK-4690 HASLEV     TLF. +45 26 15 05 65     INFO@NIJI.DK
0