Choose language
CoolSnowGlobes
Pris
2 stk
41 stk
1 stk

CoolSnowGlobes

CoolSnowGlobes drager os alle sammen - de vækker minder fra barndommen og nu er de kommet i en udgave som passer smukt ind i den skandinaviske stil og indretning.

CoolSnowGlobes blev grundlagt i Vermont, og delvist inspireret af deres vintre. Naturen er meget vigtig for CoolSnowGlobes, derfor findes inspirationen til deres design ved årstiderne skifte, i  alle verdens byer eller endda ude i rummet. CoolSnowGlobes forsøger at eviggøre det smukke ved vores verden og hverdag. Derfor skabte de kuglen, som kan indeholde netop det, som vi holder af.  Hvert år udkommer nye designs og nogle gange relancerer de gode klassiker.  

De beskriver selv snekuglen som et design objekt, legetøj for voksne eller en beroligende kilde til stilhed, når sneen/glimmeret daler og ligger sig på bunden.

CoolSnowGlobes kan bruges til gave, enten til en du holder af eller bare til dig selv. Her finder du alt fra den rene minimalistiske snekugle, den dansende drilske pige, vores alles ynglingsby - ikoniske New York, den rolige Buddha, de smukke årstider eller den livsbekræftende sommerfugl.

NIJI     GISSELFELDVEJ 18     DK-4690 HASLEV     TLF. +45 26 15 05 65     INFO@NIJI.DK
0